Wij stoppen

Posted
Brouwerij Nuenhem wenst iedereen een goed 2022 en wat daarna komt !
Zoals al eerder aangegeven stoppen wij met ingang van dit nieuwe jaar met het brouwen van de Nuenhemse bieren op commerciële schaal.
Het was een leuk project om als broers te plannen, op te starten, uit te voeren en netjes af te sluiten. We hebben brouwdagen gemaakt van ’s morgens 8.00 uur tot in enkele gevallen 23.00 uur maar kwamen iedere keer weer na een dag hard werken moe maar voldaan thuis.
Dank aan alle mensen die ons geholpen hebben de afgelopen jaren. We hebben genoten van alle positieve input en ook zeker van de medewerking van o.a. reclamebureau, fotostudio, Brouwerij de Kat (Helmond), Weerter Stadsbrouwerij, vrienden, zus, vrouwen en kinderen die tijd vrij konden maken om te helpen bij het bottelen en ouders die in het middaguur spontaan bij een van onze brouwsessies erwtensoep en andere lekkernijen kwamen afgeven.
Nu is het genoeg geweest, een ervaring rijker en meer tijd voor het brouwen van kleine batches thuis.
Laatste tip van ons: geniet van alle bieren die je tegenkomt. Durf te proeven; ontdek en leer nieuwe smaken, er worden genoeg mooie bieren gebrouwen!
Groet,
John en Ryan
Share
Brouwerij Nuenen: Brouwerij Nuenhem | Nuenhems STOUT

Het Einde en Uitverkoop…

Posted

Helaas moeten we mededelen dat Brouwerij Nuenhem na lang overwegen, 6 jaar na lancering stopt met het brouwen van bieren op commerciële schaal. Het was een avontuur om ons merk met hulp van veel welwillenden op allerlei vlak in de markt te zetten. Heel leuk ook!

Vooral de nevenactiviteiten (ingrediënten bestellen, recepten uitdenken en testen, acquisitie, transport, boekhouding…) kostten ons naast onze reguliere banen uiteindelijk teveel tijd.

We danken alle personen die in veel gevallen kosteloos tijd en energie hebben gestoken in het meedenken, adviseren en uitstraling van ons biermerk.

Het brouwen van mooie bieren wordt uiteraard op kleine schaal voortgezet maar zal niet meer voor de verkoop zijn.

Brouwerij Nuenhem houdt “Laatste Kwartaal Uitverkoop”: 1 doos Nuenhems Stout (Russian Imperial Stout, 24 longneck-flessen, t.h.t. dec 2021) voor de prijs van € 42,50 (incl. BTW).
Stuur een mail naar info@brouwerijnuenhem.nl bij interesse. Gratis levering in regio Nuenen, daarbuiten in overleg.

Groeten John en Ryan
Brouwerij Nuenhem

Share

Daar is ie dan: Nuenhems Bee(r)

Posted

Daar is ie dan: ons nieuwe bier!

Na noeste arbeid van natuur, mens en dier is dit bier klaar om ontkurkt te worden. Nuenhems Bee(r) is het resultaat van een mooie zomer, de Nuenense honingbij en veel spierkracht.
Een heerlijk bier als dorstlesser of om gewoon van te genieten.

Bier met honing!

We hebben er weer alles aan gedaan om iets Beezonders te serveren.
Proost!

Share
Brouwerij Nuenen: Brouwerij Nuenhem | Kerstman

Fijne feestdagen!

Posted

We kijken met tevredenheid terug op een drukke periode: recepten, brouwen, bottelen en vooral ook veel leveringen. In de novemberperiode zijn dat traditioneel veel leveringen voor kerstpakketten: altijd leuk om te doen. Alles is weer op tijd klaar dus nu is er even rust.
Brouwerij Nuenhem wenst jullie allemaal fijne feestdagen!

Share
Brouwerij Nuenen: Brouwerij Nuenhem | Bont gezelschap 2019

Collab Bont Gezelschap

Posted

Voor het tweede jaar op rij hebben een aantal vaste brouwerijen bij de Weerter Stadsbrouwerij gezamenlijk een Collab gemaakt. Dit jaar hebben maar liefst 13 brouwerijen 5 verschillende Imperial Stouts gemaakt.

Brouwerij Nuenhem brouwde samen met Van Moll en Hooglander Bier een heerlijke multi-grain imperial stout.
De bieren worden op 31 oktober vanaf 20 uur gepresenteerd in een feestelijke bijeenkomst in de Weerter Stadsbrouwerij. Iedereen is welkom!

Share
Brouwerij Nuenen: Brouwerij Nuenhem | Nuenhems Extra Trots

Nieuw: EXTRA Trots

Posted

Brouwerij Nuenhem komt met Nuenhems EXTRA Trots!
Dit is de overtreffende trap van de reguliere Trots: hoppiger, frisser, fruitiger en ook een beetje meer alcohol.
Heerlijk!

Het is een ongefilterd, bovengistend, goudblond bier met de smaak van de lente: bloemig, fruitig en frisse citrus met een duidelijk waarneembaar bittertje. Een dorstlessend bier met drie soorten mout en vier soorten hop.

Share
Brouwerij Nuenen: Brouwerij Nuenhem | Bierkalender

365 speciale bieren kalender

Posted

In een nieuwe kalender waarin 365 speciale bieren van bijna 100 brouwers zijn samengebracht mag Brouwerij Nuenhem natuurlijk niet ontbreken…

Iedere dag weer een bijzonder speciaal bier.

​Voor de echte bierliefhebbers (en bij ons verkrijgbaar)…

Share
Brouwerij Nuenen: Brouwerij Nuenhem | Collab Nuenhem Natte Gijt Hooglander

Een collab met De Natte Gijt en Hooglander!

Posted

We maakten een heerlijke collab met brouwerij De Natte Gijt en Hooglander Bier!

Hij wordt utigebracht onder de naam ‘Bont Gezelschap – American Double IPA’

Vol, romig en bont gehopt! Het zachte moutprofiel, de tongstrelende bitterheid en de tropische hoparoma’s van de BRU-1, Summer en El Dorado hoppen verrichten wonderen. Een moderne Double IPA, gebrouwen om dubbel van te genieten.

Het bier is inmiddels op fust al hier en daar verkrijgbaar. Op fles duurt dat nog een paar weken. Maar het wachten waard!

Share